Barber Utrecht

Op zoek naar een Barber in Utrecht? Dat is dit de plek voor jou! Kan jij wel een verwenmomentje gebruiken? Of ben je toe aan een hele nieuwe look? Of je nou kroeshaar hebt, grove krullen, héél stijl of juist kort haar, niks is te gek!

Naar de kapper gaan is natuurlijk veel meer dan slechts je haar laten knippen. Het is een momentje voor jezelf en een momentje van rust. Een tijd waarin je even heerlijk achterover kunt leunen en je over kan geven aan de kunsten van jouw kapper. Je waant je met je ogen dicht, een kopje thee en een heerlijke hoofdmassage even in een moment van niks, waar je nog weken van kan na genieten. Even geen kinderen of druk schoolleven, maar de heerlijke geuren van verzorgende producten. Eindelijk iemand die jou in de watten legt.

Professionals

Zowel mannen als vrouwen kunnen zich laten knippen, verven, scheren en epileren. Bij Barber in Utrecht beschikt iedereen over de nieuwste technieken en beste inzichten. Door middel van cursussen en trainingen blijven alle medewerkers zich constant ontwikkelen, waardoor ze jou kunnen aanbevelen wat het beste past bij jou en jouw haar. Ze kijken niet slechts naar wat in de mode is, maar wat écht bij jouw gezichtsvorm en persoonlijkheid past. Dit kan in overleg, maar je kan je ook laten verrassen. Maar heb je al helemaal in jouw hoofd wat je graag zou willen? Neem dan vooral je eigen voorbeeld mee van bijvoorbeeld Pinterest! 

De perfecte wenkbrauw

Wil je jezelf nog net even extra verwennen? Laat dan ook je wenkbrauwen doen! Wenkbrauwen kunnen je gezicht maken of breken, maar met de goede technieken en professionele kijk van onze specialisten kan jij vertrouwen op een goed eindresultaat. Wij zorgen ervoor dat jouw wenkbrauwen perfect aansluiten bij jouw gezicht en dat ze jouw sterke kanten extra benadrukken. Het voordeel van mooie wenkbrauwen? Je kan ’s ochtends zo de deur uit zonder make-up, want jouw wenkbrauwen zijn toch al on-fleek.