Coach Rotterdam

Merk jij dat je erg weinig energie overhoudt en het leven erg overweldigend aanvoelt? Dit kunnen voortekenen zijn van een burnout. Wanneer je voor langere tijd teveel van jezelf vraagt kan dit resulteren in chronische spanningsklachten Dit kan veel lichamelijke en mentale klachten met zich meebrengen die niet makkelijk terug te herstellen zijn. Je hormonale stresssysteem wordt verstoord waardoor je erg gevoelig wordt voor prikkels en zelfs de meest simpele taken moeilijk uit te brengen zijn. Door op tijd naar je lichaam en geest te luisteren zorg je dat beginnende klachten niet verergeren. Door met een ervaren coach Rotterdam te praten, wordt er gekeken naar jouw klachten en hoe deze verholpen kunnen worden.

Hoe werk je aan deze klachten?

Er zijn verschillende manieren om de spanning te verminderen. Met een coach Rotterdam worden verschillende levensgebieden besproken, zoals jouw werkleven, relaties of zingeving. Het is niet altijd makkelijk zelf in te zien waar klachten vandaan komen. We kunnen door de jaren heen een patroon opbouwen van bijvoorbeeld veel onder stress werken, zonder dat we tijd lijken over te houden voor dingen die ons ook veel energie opbrengen. Het is niet alleen wat je doet, maar ook hoe je de situatie ervaart wat je energie opbrengt of kost. Door met een professional te praten kan je bewust van worden en een gezonde balans zodat je de spanningsklachten kan verminderen.

Wat doet een goede coach Rotterdam?

Wanneer je je mentale en lichamelijke klachten bespreekt, wil je dit doen met een coach in Rotterdam die je vertrouwd en waar je je goed bij voelt. Iedere (beginnende) burn out is anders, en vraagt om maatwerk. Een goede coach heeft veel ervaring met stress en spanningsklachten en heeft een persoonsgerichte aanpak. Door middel van verschillende technieken wordt de oorzaak van jouw stressklachten achterhaald. Er wordt samen met jou gekeken hoe je jouw leven zo kan indelen dat je voldoende energie en rust overhoudt om te herstellen. Met een coach zorg je dat je bewuster in het leven staat.