energetische coach

Een energetische coach klinkt misschien zweverig, maar dat is het niet. Alles bestaat uit energie: jij, dieren, planten, ook je meubels en gedachtes. Einstein zei het al: E=MC2. Wat in principe betekend dat massa/vorm hetzelfde is als energie. Je zal dit ook merken in je eigen gemoedstoestand. Wanneer jij positieve gedachtes hebt, zal je ook positieve gevoelens hebben. Dit geeft je energie en een licht gevoel. Je voelt je gelukkig en vol liefde. Maar we hebben ook allemaal onze mindere gevoelens wanneer we niet goed in ons vel zitten en last hebben van negatieve gedachtes. Een energetische coach kan jou helpen om weer in balans te komen, zodat je vol energie in het leven staat.

Wat doet een energetische coach?

Een energetische coach is een verzamelnaam van verschillende soort coaches die werken met energieën, intenties of andere spirituele methodes. Het doel van de energetische coach is om blokkades op te heffen, zodat je meer ruimte en energie overhoudt om in het nu te leven. De oorzaken van deze blokkades kunnen voor iedereen verschillend zijn. Trauma’s, ziektes, een moeilijke jeugd of mishandeling of misbruik kunnen oorzaken zijn voor een verstoring in energie. Heftige ervaringen kunnen een flinke indruk achterlaten die in je lichaam en geest blijft hangen. Het kan moeilijk zijn dit los te laten. Met een energetische coach werk je samen aan heling van deze trauma’s zodat je weer kan genieten van het leven

Waar vind je een energetische coach?

Een energetische coach is via verschillende wegen te vinden. Een goede coach heeft een persoonlijke aanpak waarbij naar het individu gekeken wordt. Ook is er veel kennis en ervaring in het vakgebied waardoor er een groot inzicht is in het opheffen van energieblokkades. Door verschillende meditaties en lichaamsoefeningen kan er meer rust en balans gecreëerd worden. Dit geeft jou meer energie om oude wonden te helen en los te laten. Een energetische coach kan jou helpen om bewust te worden wat jou tegenhoudt om de beste versie van jezelf te zijn.