Vitaliteitscoach

Merk jij dat je in een sleur zit? Door het nieuwe normaal zijn we meer thuis dan ooit tevoren. We werken thuis, eten thuis en spenderen onze vrije tijd thuis. Hoewel dit op zich geen probleem is, kan het wel resulteren in inactiviteit. We bewegen minder, zijn minder in de natuur en hebben hierdoor minder energie om dingen te doen. Hierdoor maken je hersenen minder serotonine en dopamine aan, waardoor je je ongelukkiger en futloos kan voelen. Iedereen wil zich echter graag energiek, gelukkig en vervuld voelen. Hoe kom je nu uit deze sleur? Met een vitaliteitscoach kan jij een steuntje in de rug krijgen zodat je weer gelukkiger in het leven staat.

Wat doet een vitaliteitscoach?

Een vitaliteitscoach heeft als doel om jou weer energiek en gelukkig in het leven te laten staan. Door kennis en ervaring over gezond eten en beweging, krijg je advies om positieve veranderingen te maken in je leven. Iedereen weet dat gezond eten belangrijk is, maar wat houdt dit nu precies in? Sommige voeding geeft jou energie, terwijl andere voeding jou juist energie kost. Door stapsgewijs gezondere keuzes te maken, zal je merken dat je steeds meer energie krijgt. Dit motiveert om door te gaan met deze positieve veranderingen. Door een gezonder eetpatroon, hou je ook weer meer energie over om te bewegen. Zo kom je in een opwaartse spiraal terecht.

Waar vind je een goede vitaliteitscoach?

Een goede vitaliteitscoach heeft veel ervaring op het gebied van gezond eten en bewegen. Iedere persoon is weer anders. Waar de ene persoon vooral meer energie wil, wil de andere afvallen. Door een brede kijk wordt er gekeken wat de huidige staat is van jouw gezondheid. Jouw conditie wordt getest door middel van oefeningen en wat voor invloed dit heeft op jouw hartritme en ademhaling. Wanneer je gezondere stappen in het leven wil maken voor meer energie en vitaliteit, ben je bij een vitaliteitscoach aan het juiste adres. Zo zorg je dat je weer vol levenslust en zelfvertrouwen het leven tegemoet gaat.