Sportschool voor vrouwen Schiedam

Wil jij graag werken aan jouw gezondheid en shape, maar houd jij niet van al die mannen om je heen terwijl jij je in het zweet staat te werken? Dan ben jij op zoek naar de sportschool voor vrouwen in Schiedam! Deze sportschool is speciaal opgericht om jou een veilig gevoel te geven in de sportschool. Met een all-in abonnement kan je zelf invullen hoe vaak jij gaat sporten en wat je gaat trainen. Met meer dan 25 groepslessen per week, een mooie ruime fitness zaal en zelfs, jawel: een sauna, wordt naar de sportschool gaan bijna leuk! Het voordeel van een sportschool voor vrouwen is dat jij je niet meer druk hoeft te maken over ongewenst geflirt én dat je altijd support en gezelligheid kan vinden bij jouw mede-trainsters.

Persoonlijke begeleiding

De sportschool voor vrouwen in Schiedam is niet alleen ideaal voor iedereen die graag op zichzelf sport, maar is ook de perfecte gym voor de vrouw die liever wat meer begeleiding heeft. Wil jij professioneel advies over trainingen en wil jij graag je progressie bijhouden? Dat kan! De gecertificeerde trainsters zijn aanwezig om jou te helpen en kijken samen met jou hoe jij je doelen kan bereiken. Of je nou op uithoudingsvermogen of kracht wil focussen, samen met de trainsters kan je een schema opstellen. Het enige wat jou dan nog te doen staat is: aan de slag! Oja, elke twee maanden kan je jouw sportresultaten bekijken om te zien welke stappen je al gemaakt hebt.

Jij én jouw kinderen

Bijna overtuigd, maar twijfel je nog hoe je dat moet doen met de kinderen? De sportschool voor vrouwen in Schiedam biedt vijf dagen per week kinderopvang aan. Zo kan jij even een momentje voor jezelf en jouw gezondheid pakken, terwijl de kinderen een goede tijd hebben! Zijn jouw kinderen al ouder dan acht? Dan kunnen ze zelfs lekker mee sporten en plezier maken in een Zumba, streetdance of fitness les.